Espoo, Lahnus, Manninpellontie 3 C-

329 000€

Monen unelmapaikka, luonto ja marjapaikat vieressä (metsät, järvet uimarantoineen, ulkoilureitit), talviharrastusmahdollisuudet vieressä (Serena sekä ladut), upeat pyöräilymaastot. Kuitenkin kehä III vain 8 km ja autolla noin 7 min matka.  Lahnuksen ala-aste 1,6 km, jonne turvallinen jalkakäytävä / pyörätie. Kalajärven ylä-aste / ala-aste 2,1 km, jonne myös turvallinen jalkakäytävä / pyörätie.

Tontti avautuu etelään, johon auriko paistaa koko päivän. Pohjoisen puolella rinne ja suojaisa metsä. Aluelle rakentuu upea pientalo miljöö. 

Talon kokonaisala on 118m2 ja huoneistoala 106m2. Mahdollisuus rakentaa autokatos ja lisäksi 12m2 varasto vaikka autokatoksen yhteyteen. Tasokkaaksi rakennettu talo, jossa vesikiertoinen lattialämmitys, lattiat laattaa ja korkkivinyyliä, led-valaistus useassa tilassa, takkavaraus. Mahdollisuus valokuitukaapeliin. Talo perustettu turvalliselle rossipohjaratkaisulle, jossa maan kautta tulevat kosteusongelmat on perinteiseen maanvaraiseen betonilaattaan nähden olemaattomat. Isot ikkunat tuovat näyttävyyttä ja valoisuutta taloon sekä älylukitus käytettävyyttä ja turvallisuutta.

 

 

Tiedot

Manninpellontie Espoo
Lahnus:Manninpellontie 3 C
Asemakaava:AP-1 (asuinpientalojen kortteli, voi tehdä erillistaloja 1 tai useamman tai paritalon)
Hinta:329 000,00€
Hallinta-alueen pinta-ala:noin 580 m2
Vesi-ja viemäriliittymä:On
Etäisyydet:Alakoulu 1,6 km, yläkoulu 2,1 km